Gå direkt till innehåll
Tareq Taylor besöker Wanås konst, Vånga 77.1 och Gårdsfisk
Tareq Taylor besöker Wanås konst, Vånga 77.1 och Gårdsfisk

Pressmeddelande -

Tareq Taylor åter i Kristianstadstrakten

Kristianstad med omnejd är återigen inspelningsplats för ett avsnitt av Nordic Cookery med kocken och Kristallenvinnaren Tareq Taylor. I höst kommer det en ny säsong av programmet där Tareq Taylor besöker platser i Norden. Inspelningen är i full gång och nu besöker han Wanås konst, Vånga 77.1 och Gårdsfisk.

Tareq Taylor var i Kristianstad redan 2013 och spelade in ett avsnitt av Nordic Cookery. Då besökte han Kristianstads Vattenrike, Hälsoträdgården och Bäckaskog slott. Men Tareq lagar inte bara mat i den serien utan syns i TV-rutan i programmet ”Trädgårdstider” och nu i våras i ”Tareq Taylors Matresa”. Programmet som vann priset för Årets livsstilsprogram i Kristallengalan som gick av stapeln i fredags. I samma gala fick Tareq Taylor även pris som Årets tv-personlighet.

Press är välkommen att besöka Vånga 77.1 tisdag 31 augusti mellan kl 13.00-13.30

Programmet Nordic Cookery visas i TV-kanalen Godare som ser du bland annat i Telias utbud, hos ComHem, Canal Digital och Telenor.

För mer information:

Ulrika Fasth
Utvecklingssamordnare
Kristianstads kommun
0733-13 58 88
ulrika.fasth@kristianstad.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi lyfter tillsammans. I dag har kommunen 86 000 invånare och här finns fortfarande gott om utrymme för kreativa människor som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstads kommun ansvarar bland annat för skola, omsorg, färskt vatten och gator. Vi har 7 400 anställda och omsätter cirka 7 miljarder kronor varje år.

Kontakter

Eva Mårtensson

Eva Mårtensson

Presskontakt Kommunledning, politik Tf kommunikationschef 0733-13 57 10