Gå direkt till innehåll
Ny näringslivschef

Pressmeddelande -

Ny näringslivschef

Tina Gunnarsson blir ny näringslivschef i Kristianstads kommun. Hon kommer närmast från Arbetsförmedlingen i Kristianstad där hon varit sektionschef. Tina Gunnarsson tillträder sin tjänst den 10 augusti.

–Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Tina. Hon har ett stort lokalt nätverk och känner väl till förutsättningarna i såväl det lokala näringslivet som i Skåne nordost. Hon har också erfarenhet av arbete såväl i det offentliga som i det privata näringslivet, vilket är en mycket god förutsättning i tjänsten som näringslivschef, säger Merete Tillman, biträdande kommundirektör i Kristianstads kommun.

För det lokala näringslivet är Tina Gunnarsson ett bekant ansikte. I snart tio år har Tina varit sektionschef på Arbetsförmedlingen i Kristianstad och haft mycket med företagen att göra. Hon är fast förankrad i bygden och har också ett brinnande engagemang för näringslivsfrågorna.

–De senaste åren har jag jobbat mycket mot arbetsgivarna i det lokala näringslivet. Arbetsförmedlingen har också mycket samarbete med kommunen, men som organisation står vi lite vid sidan om. Jag har gärna velat engagera mig mer i näringslivsfrågorna, så när tjänsten som näringslivschef dök upp kände jag att det skulle vara en spännande roll att ta sig an. Jag har ju följt den resa som kommunen och tillväxtavdelningen gjort under de senaste åren, säger Tina Gunnarsson.

För mer information kontakta:
Merete Tillman, biträdande kommundirektör, 0733-13 69 90
Tina Gunnarsson, tillträdande näringslivschef, 010-487 34 31

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi lyfter tillsammans. I dag har kommunen 85 000 invånare och här finns fortfarande gott om utrymme för kreativa människor som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstads kommun ansvarar bland annat för skola, omsorg, färskt vatten och gator. Vi har 7 400 anställda och omsätter cirka 7 miljarder kronor varje år.

Kontakter

Malin Bergkvist

Malin Bergkvist

Presskontakt Allmänna frågor Kommunikationsstrateg 0738-53 21 00